Wat heb je nodig?

Voor de bereiding van 2 á 3 wraps

  • 2 of 3 grote durum vellen (grote wraps)
  • 500 gram kippedij
  • 2 a 3 grote zoete aardappelen
  • Gyroskruiden
  • Tzatziki
  • Rode ui
  • Tomaat
  • Radijs
  • IJsbergsla
  • Zwarte peper

In Griekenland is dit eigenlijk nog veel lekkerder! Vooral omdat ze daar van die dikke pita’s hebben. Ik vond het lekker om dit in een wrap te eten. In die wrap kan ik namelijk veel meer kwijt, waardoor dat interessanter was natuurlijk!!

Hoe maak ik dit?

Het stappenplan is:

  1. Snijd de kippedij in repen en kruid deze
  2. Snijd de zoete aardappel in frieten en gooi deze met wat olie, zout en peper in de oven, of frituur ze
  3. Bak de kip in een beetje olijfolie
  4. Snijdt ondertussen alle andere groentes julienne (in reepjes)
  5. Leg de wrap in een koekepan, en zet de koekepan op t vuur
  6. De wrap wordt nu lekker warm en krijgt een knapperig randje!
  7. Zodra alles klaar is, kun je de wrap gaan vullen. 
  8. Eet smakelijk!