Het draadje achter de tanden, een genot or not? 

 

Wie kent het niet, het draadje achter de tanden. Het resultaat na 12 maanden voor schut lopen met de halve praxis in je bek. Mensen die door de schittering van het aluminium oogschade opliepen. Maar je tanden staan nu wel recht. De vraag is nu dan ook, is het draadje achter je tanden nu ook goed voor je relatie?  

 


 

Wie kent het niet? 

 

Het draadje kan voor grote ergernissen zorgen. Het draadje raakt constant los omdat je weer een eiwitrijke pap hebt gegeten. Of dat je weer een frikadel hebt gegeten en dat die dan weer tegen je draadje aan komt. Of dat weer een stukje vel van de worst blijft hangen. Constant tegen dat draadje aan. Heel erg vervelend vind je niet? Dit kan leiden tot irritaties, ruzies en zelfs bloedingen. En als je draadje losgaat, weer naar de tandarts, ff €37,50 aftikken per tand omdat die weer loszit.

 

Tips om dit te voorkomen

 

The Runkle wil natuurlijk dat iedereen gelukkig is. Dus we hebben ook alles eraan gedaan om een oplossing te zoeken. Een draadje is natuurlijk kut als je aan het eten bent. Daarom hebben we ook bij experts navraag gedaan wat je het beste kan doen om ruzies te voorkomen.

 

  • Trek je draadje eruit
  • Probeer een stuk aanrechtblad af te bijten zodat je vervroegd een kunstgebit hebt
  • Probeer eens wat kleiners, in plaats van te groot
  • Spreek een keer met Bart af, dan zul je zien hoe snel je van je draadje af bent

 

Hopelijk hebben jullie hier wat aan! het komt er dus op neer, een draadje achter je tanden is kut, en heeft nut. Lees hier meer artikelen!