Burgers zijn leven, leven zijn burgers. Wat denk je, mooi man. Geweldige spreuk. Zo kan ik nog wel 10 kansloze spreuken uit m’n vinger trekken over burgers die net zo goed zijn als deze.

Gekillde starters en burgers:

Hand Battered Cheese Sticks en de Calico Breaded Chicken Strips

Jalapeno Burger en de Monterrey Jack Double Bacon Burger met home-made Fries en bier, heel veel bier. IPA enzo.

De review

Het was even lopen, maar daar waren we dan. De buitenkant ziet in het donker er louche uit. Er staat ‘’best burgers in town’’ op het raam, dat zal dan ook wel zo zijn ofniet dan?

We hebben niet gereserveerd en gaan gewoon kijken of er plek is. Nu is het zo dus, dat je niet kan reserveren! Dat is een goed teken volgens mij. We worden gevraagd of we 20 minuutjes willen wachten. Dat willen we. We worden verzocht of we naar de wachtruimte willen. Dus we gaan met ons biertje naar achteren. We komen in een luguber duister sekshok terecht. Opzich best relaxt.

Menukaartje gekregen van de prachtig jaren-50-geklede bediening met megagrote inkijk terwijl een jongen op de achtergrond zijn gitaar trachtte te bespelen. 5-reeten voor de outfit en de sfeer. Wij dachten, mooi we gaan flink bunkeren want het kost toch geen kut. Niks was minder waar.

We zijn hier de dag erop weer gaan eten want het was echt gewoon gruwelijk.

Dus ga je naar Praag, ga hier een keer avondeten. Echt, doe het maar gewoon.

 


Reeting

Prijs 5-reeter
Kwaliteit 5-reeter
Sfeer 5-reeter

Vergeet vooral niet mijn andere meesterlijke reviews te bekijken. Heb je echt wat aan. Ga je naar Mimizan met je maten? Of met de vrouw? Check hier waar je het beste je hamburgers kan scoren.