Brugge en haar horeca-perikelen

Jij denkt, ff culinair eten in Brugge. Zal wel niet duur zijn ofwel? Nou vergeet het maar. Die Belgen lijken dom, maar dat zijn ze niet. Wil je een poot uitgedraaid hebben? Kapotgaan aan speciaalbiertjes? of 600 x dezelfde chocolade- of wafelwinkel tegenkomen? Welkom in Brugge.

Leuke stad man. Vooral als je een bak met geld hebt, de mentaliteit van horeca-eigenaren is nogal op de centjes gericht. Nu mag het zo zijn dat ik een knijper ben en waar het geld zit, je raadt het al, daar blijft het.

Wij wilden ook wat eten. We waren onvoorbereid, en we vonden alles te druk en te duur. Totdat we ineens ”BURGERS” zien staan. Wij dachten. Jooooo bingoo.

Klik hier en je gaat gelijk naar Google Maps om je zoektocht te fixen.

Was het uiteindelijk ook want het was best een coole tent. We hebben een paar minuten staan wachten tot we geholpen werden. We werden achterin neergezet. Goeie plek hadden we.

De hele muur was volgehangen met plaatjes van ‘’rock ’n roll’’-bandjes en er stond ook een bandje aan met rockmuziek. Wat wel jammer was, was dat ik in die tijd dat ik daar zat wel 3x hetzelfde nummer van Queen heb gehoord. Paar biertjes erbij en dan valt dat ook wel weer mee (not).

Bestelling binnen, en lekker smullen maat. Lekker frietjes delen met de LOTR. Je kon zien dat het confectieburgers waren. Wat niet erg was, want ze waren best lekker. Zoals je ziet op de foto zag de Sexs Pistols er nogal karig uit (ja ik had de sekspistolen). Niet erg, best te rammen. Volgende x zou ik toch een andere tent opzoeken. Anders ff kijken op Tripadvisor. Staat zat op en er zal vast zat lekkerder aan burgermania te eten zijn.

 


Reeting

Prijs 4-reeter
Kwaliteit 3-reeter
Sfeer 3-reeter

 Vergeet vooral niet mijn andere reviews te bekijken. Heb je echt wat aan. Ga je naar Mimizan of Praag? Check hier waar je het beste je hamburgers kan scoren.