De spreuk die hierbij het beste past is: Op 1 burger kun je niet lopen. Dit klopte voor mij ook. Ik ben hier ook 2 dagen geweest en de tweede dag killde ik zelfs 2 burgers. waarom? omdat het kan.

Gekillde burgers:

L’aloha en le crousti bacon met home-made fries. Oja, drinken krijg je er ook bij. 

Oh boy, de parel van Mimizan plage. Knetterdruk als je niet een beetje optijd bent. Ze staan met z’n 4en te knallen in een open keuken. Mensen bellen op om te bestellen en halen met bosjes af. Pohhh, wat een tent.

Het ligt op een kruispunt, een kwartiertje lopen van camping Marina Landes af. Prima te doen dus. De eerste indruk wekt zeker dat dit een hippe strandtent is. Er staat een knul in een busje cocktails te draaien, en die zijn goed. Mijn 5 euro had daar zeker geen spijt van. Die wilde maar al te graag in de kassa verdwijnen. 

Die stakker had echter wel het beste baantje want hij had geen reet te doen. We waren met een wat grotere groep. Dat mocht de pret niet bederven. Plek genoeg voor iedereen!

De broodjes waren oprecht zeer smaakvol. Versbereide dikke burgers. Vol van smaak en niet duur! Rond de 12 euro per burger, prima te doen. Normale mensen zitten ook vol na 1 burger, alleen ik was zwak. Vooral op dag 2. Ik had m’n winterbody al in m’n hoofd zitten. Ik wilde de kipburger ook proberen. ”Want ik dacht dat dat nog wel kon”. Ik geef ze alle 2 een dikke 5-reeter.

Dus, ga je naar Mimizan, of in de buurt. Ga gewoon daarheen. Stuur mij foto’s, maak mij jaloers. Doe iets. En niet te vergeten, neem een burger mee naar huis voor mij aub.

Reeting

Prijs 5-reeter
Kwaliteit 5-reeter
Sfeer 5-reeter

 

Vergeet vooral niet mijn andere epische reviews te bekijken. Ga je naar Praag? Lees dan vooral waar je de beste burgers van Praag kan scoren.