Hoi! Ik ben Jim van Jim’s food. Als je de foto slidet, dan weet je genoeg.

Passie voor koken

Mijn passie voor koken kwam tot uiting toen ik studeerde aan de vakschool in Wageningen. Na deze opleiding te hebben afgerond, heb ik drie jaar lang gewerkt als kok in een fantastisch restaurant. In deze jaren hebben we jaren meegestreden om de Gouden Pollepel en deze ook wel eens gewonnen! Daarnaast stonden we ieder jaar weer in de terras top 100 van de Misset Horeca. Helaas was ik, door wat fysieke problemen, genoodzaakt om te stoppen als kok. Maar de passie om te koken, is nooit verdwenen.

Mijn missie

Omdat ik koken nog steeds heel tof vind, en een shitload aan recepten heb, wil ik iedereen blij maken met mijn te gekke recepten. Vaak probeer ik ook gewoon eens wat en ik moet zeggen, als het lekker is, dan zet ik het erop! Met mijn recepten hoop ik jullie te inspireren en op weg te helpen naar een leven vol lekker eten! En natuurlijk, kilo’s pakken.