Mes kopen

Een mes kopen kan een flinke uitdaging zijn. Als het een cadeau is ook. Maargoed, ik wil je helpen om je mes te kiezen. Ik heb een soort testje bij elkaar geraapt welke jouw helpt om te kiezen. Ook kan je gewoon kiezen op t oog, ook prima! Zelf zou ik gewoon die test even maken. Ik kan je wel verklappen welk mes ik het meest gebruik; de Umagi Kabayaki. Waar komt deze kreet vandaan? Dat vertel ik je pas als je hem zelf ook hebt!

Meer over mijn missie

Normaal zoek je je scheel naar supertoffe spullen. Je ziet wel eens wat voorbijkomen, en dan weet je echt niet waar je het kan vinden. Nu mag het zo zijn dat ik contacten heb en deze spullen voor jou heb opgesnort. Authentiek, tegen de status quo in en gewoon kwalitatief goed. Van handgemaakte messen tot pannen welke je zelf nog moet inbranden.

Ik ben zelf voor een flinke tijd kok geweest en heb gewerkt in geweldige restaurants. Nu beoefen ik de edele kunst van het koken ‘online’. Op deze website staan enorm veel gerechten en tips waar je geweldig kan eten!  

Mes kopen | wat is een echt goed (koks)mes?

Ik krijg vaak de vraag: ‘Wat vind jij nou een echt goed mes?’ Nou, ik kan je zeggen, messen zijn persoonsgebonden. Als je dikke klauwen hebt, snijdt een mes met een klein handvat ook niet best. Wil je weten wat het best bij jou past?

Gerechten

Verschillende recepten en verschillende thema’s. Hieronder staan de meest recente gerechten!

Kip

Yucatan-style chicken met mango-shakirasalsa wrap

Landenbonus

Alle landen

Pork

Pulled pork voor de beginner