Wat heb je nodig?

Voor de bereiding van het vlees

Voor de bereiding van de Stroganoff-saus

  • 1 groene, rode en gele paprika
  • 1,5 rode ui’
  • 4 tenen knoflook
  • 2 doosjes kastanjechampginons van 250 gram 
  • 3 eetlepels Créme Fraîche
  • 1 Rode peper (niet te scherp, wel lekker voor de bite)
  • Halve citroen (alleen het sap)
  • Peper en zout

Ik eet dit dus altijd met tagliatelle. Ik vind die combinatie zo lekker! Je kan het natuurlijk ook met brood eten of met aardappelpuree. Wil je het echt afmaken? Probeer dan eens dit met eekhoorntjesbroodtagliatelle.

Hoe maak ik dit?

Ja dit is nogal een leuk gerecht. Niet heel moeilijk, maar wel moeilijk lekker. Het stappenplan is:

  1. Zorg ervoor dat het vlees klaar en gereed is
  2. Snijd alle groentes in reepjes. De reepjes hoeven niet dun te zijn!
  3. verwarm een pan met olie of boter
  4. Bak de groentes
  5. Zodra alles lekker gebakken is, dus niet snotgaar gooi dit in de pan bij het rundvlees (en het vocht)
  6. Het rundvlees is zo gaar dat je het eenvoudig uit elkaar kan roeren
  7. Doe dit ook en meng alles goed
  8. Nu 3 flinke lepels Créme Fraîche erdoorheen
  9. Sap van een grote halve citroen erdoorheen
  10. goed mengen en nog even laten inkoken!
  11. Serveer dit met tagliatelle of iets anders, en eet smakelijk!